Sprijinul a două familii ale căror case au fost distruse de incendii

Dragii noștri,

În ultimele zile sprijinul vostru ne-a adus cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de a cumpăra cele 10 concentratoare de oxigen pentru Spitalul Rădăuți și vom reuși! Săptămâna viitoare vom mai primi câteva donații făcute în aceste zile și planificam ca surplusul să fie menținut pentru săptămânile următoare.

În tot acest efort al nostru, sunt multe persoane din comuna Frătăuții Vechi, aflată la câțiva kilometri de Rădăuți care au donat pentru campania noastră sau pentru cea a lui Stefan Mandachi, iar zilele trecute în această comună două gospodării au ars până la temelie, cum se vede și în imagini.

Prima aparține familiei Valerica și Ionuț Cojocariu, iar cea de a doua aparține doamnei Lavric Ileana, care este văduvă și nu are pe nimeni.

Donații vor mai veni și din ce eforturi s-au făcut până acum vom putea acoperi și cele 10 concentratoare și vom putea ajuta și aceste două familii. Dacă vreți să ajutați, aveți mai jos detaliile.

Ne-am făcut calculele și din fondul de urgență am putea sprijini cele două familii cu 5.000 de lei în total și după consultarea donatorilor, am decis să sprijinim aceste familii cu aceastăs sumă.

Aseara 17 Aprilie 2020, in jurul orei 12 noaptea, un incendiu de proportii a mistuit 2 gospodarii din Fratautii Vechi,…

Publicată de Andrei Ionesi pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *