Apel pentru oferirea spațiilor de cazare pentru personalul medical

Personalul medical din Rădăuți are nevoie de spații de cazare pentru a nu-și pune în pericol familiile!

263 de cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore în România, un record până acum. A venit momentul să ne întrebăm cu adevărat ce resurse avem la dispoziție în Rădăuți și să fim pregătiți pentru orice. Spitalul municipal face tot ce poate, comunitatea donează și e alături, voluntarii se mobilizează.

Spitalul Rădăuți a primit pentru câteva zile rezidenți de la Iași și pentru că nu au avut loc la Rădăuți, au fost nevoiți să facă naveta la Sucevița, la Hotel Sofia Sucevita, cu transport plătit de primărie. Toate astea, în timp ce Hotelul Gerald’s stă gol, închis. Avem hoteluri cu o capacitate enormă de a face mult bine în zilele acestea! Monte Carlo și Hotel Maria sunt pline.

Unde vor sta toate cadrele medicale care ar trebui să nu expună riscului COVID întreaga familie? La stresul de pe umerii lor, cum să le spunem să facă naveta zilnic?
Rădăuți, avem resurse, se poate și mai bine!

Compania Holzindustrie Schweighofer (HS Timber Group) a făcut o donație de 17.000 de euro în materiale sanitare și este fără doar și poate de apreciat acest gest frumos, dar la o cifră de 430 de milioane de euro, se poate face mai mult pentru Rădăuți!

La Suceava, Stefan Mandachi și-a pus deja hotelul la dispoziție pentru personal medical și nu are puterea financiară a companiei Schweighofer, dar totuși a făcut-o.

Hotel Gerald’s (The Gerald’s Hotel), te așteptăm în linia întâi!

(SHARE, să ajungă până la Gerald Schweighofer!)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *